Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILLAMARXANT

El PP de Vilamarxant retreu a la resta de grups el seu vot en contra a la moció en favor de ciclisme de muntanya i l'equitació al Parc del Túria

La proposta advoca per la defensa de la pràctica esportiva del ciclisme de muntanya i el món eqüestre.
REDACCIÓN - 04/02/2019

El Partit Popular de Vilamarxant ha criticat que els regidors de Compromís, PSPV, no adscrits (ex ciutadans) i Junts Podrem "van votar ahir en contra d'una moció presentada pel Partit Popular de Vilamarxant en la qual se sol·licitava que es traguessin les restriccions que el nou projecte de Pla d'ordenació del Parc Natural del Túria estableix als col·lectius de ciclisme de muntanya i al món eqüestre, ja que prohibeix la circulació d'aquests per sendes, permetent únicament la circulació de persones que vagin a peu ", segons els populars .

"Als cavalls amb genet els prohibeix també l'encreuament per les passarel·les de fusta del Parc Natural obligant-los necessàriament a haver de travessar el riu amb el risc que això comporta sobretot per a genets inexperts", han afegit.

Des del Partit Popular "l'únic que es demana, és que hi hagi un diàleg amb tots els col·lectius afectats i que s'arribi a una entesa, donant opcions i creant rutes autoritzades per als diferents usuaris. Demanem que les bicicletes i genets a cavall puguin circular per sengles autoritzades, tal com es fa per exemple en Parcs Nacionals d'Espanya ".

"No entenem per què s'ha demonitzat tots dos col·lectius, quan per a nosaltres són activitats perfectament compatibles amb la conservació del medi natural alhora que suposen un revulsiu per dinamitzar l'economia dels municipis d'interior. En concret en el món del cavall suposa dinamitar 1 de les rutes eqüestres homologades més completes de tot Europa i tot pel sectarisme de determinats responsables polítics de Compromís i PSPV i en el cas de Vilamarxant amb la connivència també de dos regidors no adscrits (anteriorment de Ciutadans) i de Vilamarxant Junts Podrem ", han finalitzat des del PP.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

La decisión fue tomada tras una reunión de la ejecutiva local celebrada el pasado martes

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.