Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L' ELIANA

El servici de LÍNIA VERDA a l'Eliana soluciona 810 incidències comunicades pels ciutadans durant 2018

Es pot utilitzar des d'un Smartphone, mitjançant la pàgina web o amb una telefonada
REDACCIÓN - 11/02/2019
Servici Línia Verda L Servici Línia Verda L" Eliana. /epda

El servici LÍNIA VERDA és un mitjà per a que la ciutadania comunique incidències a l'Ajuntament. Durant 2018 els elianers advertiren de vora 900 incidències, de les quals el 88% ja estan resoltes. La resta està en tràmits de solució. El tipus més freqüent fa referència a Mobiliari Urbà i Senyals, seguit de Parcs i Jardins, Enllumenat i Neteja Viària.

La implicació directa dels veïns facilita que el consistori tinga coneixement de certes necessitats i puga ser més efectiu en la gestió.

Per a poder utilitzar este servici en un telèfon intel·ligent cal fer la descàrrega gratuïta de l'APP Línia Verda. El procediment per a comunicar la incidència és molt ràpid i intuïtiu. També es pot accedir a través del domini www.liniaverdaleliana.com. En esta web a més de comunicar un fet, l'usuari disposa d'un ampli contingut de consulta mediambiental (guia de bones pràctiques, consells, informació pròpia del municipi etc.). Qui preferisca fer una telefonada pot cridar al 902 193 768 en horari de 8.00 a 17.00 hores (cost de la trucada 0,07 €/min).

Rebuda la informació, l'ajuntament inicia els tràmits per a solucionar el problema i la persona informant pot rebre al seu telèfon mòbil les novetats sobre les accions efectuades.

A través de Línia Verda, l'usuari també pot plantejar qualsevol consulta mediambiental. En un termini màxim de 24 hores tindrà resposta per part d'un equip d'experts en la matèria.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Otras noticias en sucesos

n hombre de 28 años ha fallecido este domingo a consecuencia de la caída que ha sufrido mientras practicaba escalada en la sierra de la localidad alicantina de Redován, han informado fuentes del Ayuntamiento
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.