Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FOIOS

Foios engega el primer inventari de béns i drets municipals

Està previst que els treballs de confecció de l'inventari duren al voltant de set mesos
REDACCIÓ - 10/10/2017
L?alcalde de Foios, Sergi Ruiz. / epda L?alcalde de Foios, Sergi Ruiz. / epda
El govern local de Foios ha adjudicat per un import de 7.623 euros els treballs d'elaboració del seu primer inventari de béns i drets municipals, al que està obligada qualsevol administració pública. L'Ajuntament de Foios no ha comptat fins ara amb este document essencial que recull tots els béns mobles i immobles del municipi, així com els drets de titularitat municipal.Segons va explicar l'alcalde d'aquesta localitat, Sergi Ruiz, "en este inventari es fan constar tots els béns municipals, des dels edificis, carrers i places, passant pels vehicles i qualsevol maquinària, fins els mobles dels edificis i el mobiliari urbà, així com els drets municipals i el seu valor econòmic, les dades dels quals després s'integren en la comptabilitat de l'Ajuntament."L'alcalde va indicar que "només es disposa de dos llibres obsolets dels anys 70 que sols contenen una fracció mínima dels bens immobles de l'Ajuntament, en què a més no es fa cap referència als bens mobles ni als drets reals". Per Ruiz, "l'absència d'inventari ens ha perjudicat molt perquè ha dificultat el treball dels tècnics municipals a l'hora de poder demanar subvencions i especialment en la tramitació dels expedients urbanístics".L'inventari de béns és imprescindible per conèixer la situació econòmica i patrimonial de l'Ajuntament. A més, des de l'any 2013 és una exigència legal donar-li publicitat mitjançant el portal de transparència, perquè qualsevol ciutadà puga consultar la titularitat dels béns o camins, o de qualsevol dret real municipal.Està previst que els treballs de confecció de l'inventari duren uns 7 mesos, transcorreguts els quals s'obtindrà un document que haurà d'aprovar el plenari municipal, amb la informació detallada i actualitzada dels elements que integren el patrimoni municipal.L'alcalde d'aquesta localitat de l'Horta Nord va manifestar que, "l'inventari és un pas més que donem per millorar la gestió municipal, que durant estos dos anys s'ha centrat en sanejar els comptes i ordenar i modernitzar l'Ajuntament de Foios".

Otras noticias en L´H. Nord

Los cines Kinépolis y el Ayuntamiento de Paterna continúan apostando por las producciones nacionales a través de los Preestrenos del Festival Antonio Ferrandis
Las obras ya han finalizado en todos los cruces de la Calle Figueres y en la Calle Doctor Fleming

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
El conductor era un joven de 24 años y tuvo que ser atendido por los servicios sanitarios

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.