Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ESTACIONS DE SERVICI

L'Alcalde signa el conveni per al desmantellament de les gasolineres del parterre i del carrer de Xàtiva

Es traslladen dos i se n'obri només una, en el Bulevard Sud, en terreny adquirit per la pròpia empresa
REDACCIÓN - 14/05/2019
Conveni Conveni

L'alcalde de València, Joan Ribó, va signar ahir, un acord amb l'empresa REPSOL pel qual l'Ajuntament de València es compromet a facilitar el desmantellament i trasllat de dos estacions de servici que funcionen des de fa dècades en el Centre Històric, concretament en la plaça d'Alfons el Magnànim i al carrer de Xàtiva. Es traslladen dos i se n'obri només una, en el Bulevard Sud, en terreny adquirit per la pròpia empresa i no en sòl públic. Per part de REPSOL ha signat Francisco Fernández-Pacheco, de l'Àrea Mediterrània d'Estacions de Servici, i ha estat present en l'acte el regidor d'Ocupació de la Via Pública, Carlos Galiana.

El trasllat no es farà a sòl públic situat en un cas en l'Avinguda dels Tarongers i en l'altre en l'Avinguda Antonio Ferrandis, com es contemplava llavors, sinó a un únic emplaçament en el Bulevard Sud, en un terreny adquirit per REPSOL per a situar una sola estació de servei.

A partir d'ara s'obri un termini de tres mesos per a elaborar i presentar un projecte de trasllat que «haurem d'estudiar i treballar abans de començar el desmantellament, trasllat i sanejament del subsòl ocupat durant dècades per les dues estacions de servei». Respecte a la gasolinera situada en Guillem de Castro, al costat de les Torres de Quart, Ribó i Galiana han coincidit que «serà la següent», després de començar les negociacions sobre este tema amb l'empresa propietària, que també és REPSOL.

COMPETÈNCIA SANCIONADORA

Després de la publicació oficial del traspàs de competències per a l'execució de les sancions greus i molt greus, de la Generalitat a l'Ajuntament, l'alcalde Joan Ribó, ha assenyalat que esta cessió de competències sancionadores permetrà posar fi a una situació d'irregularitat en el compliment de les normes i permetrà que «a partir d'ara les sancions es complisquen, i això repercutirà que els veïns puguen gaudir del descans. Volem que València siga una ciutat apta per a l'oci, però també respectuosa amb les normes de convivència».

«És una competència que havíem demanat reiteradament i s'havia retardat la seua cessió. Per tant no podem sinó mostrar-nos satisfets que per fi la Generalitat cedisca a l'Ajuntament la competència sancionadora per a infraccions de caràcter greu o molt greus en espectacles i establiments públics», va afirmar l'alcalde Joan Ribó com a resposta a un periodista. El regidor Carlos Galiana ha recordat que esta cessió de competències estava pendent des de fa 8 anys.

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

Como es habitual en el primer test de pretemporada el equipo de Marcelino García Toral presentó dos equipos totalmente distintos en cada periodo, con un mejor rendimiento del bloque del segundo periodo
Formado en las categorías inferiores de la entidad, Gil cumplirá 24 años en septiembre y jugó cedido la pasada campaña en el Elche

Otras noticias en sucesos

El popular Andrés Molina tuvo que ser atendido a causa de la herida que sufrió en la cabeza al caer al suelo
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.