Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

L'Eliana invertirà 2,5 milions d'euros en els pròxims mesos

Les accions se centren en 7 eixos d'actuació
REDACCIÓ - 25/01/2019
Merecedes Berenguer y Salva Torrent. Merecedes Berenguer y Salva Torrent.

L'Ajuntament de l'Eliana ha fet públiques les actuacions que desenrotllarà durant 2019 per a millorar la ciutat. L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha ressaltat que moltes d'estes accions "són peticions de la ciutadania proposades a través del programa de pressupostos participatius".

Durant el present exercici s'invertiran vora 1,5 milions d'euros en la renovació de voreres, actuant en més de 60 carrers, a banda de la conclusió de l'avinguda Riba-roja i del carrer Mestre Serrano (675.000 euros).

A més, altres de les actuacions més rellevants són: la renovació de la gespa artificial en el camp de futbol 8 del Poliesportiu Municipal (60.187,82 euros), la posada en funcionament d'un nou edifici integral per a l'àrea de Benestar Social (52.000 euros), millores en l'acústica de l'Auditori Municipal (30.000 euros), i la re pavimentació de l'aparcament del Centre Sociocultural i pavimentació parcial dels carrers Angel Comes, Triomf, Pobla Llarga i l'Espina (54.592,39)

Així mateix, el govern municipal continua amb la seua aposta de creació d'aparcament públic i gratuït en les immediacions del nucli urbà amb l'adequació d'un nou aparcament en superfície en l'entorn de la Piscina Municipal de Mandor (45.000 euros) i l'ampliació de l'aparcament ubicat en el carrer de les Neus –Celae- amb més de 200 places (99.047,80 euros).

La plantació d'arbratge en vies públiques (15.295 euros), la recuperació ambiental d'espais degradats (48.400 euros), la creació d'un punt de recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics (7.160 euros) o la renovació de fonts ornamentals (48.398, 79 euros), completen part de la inversió de l'Ajuntament de l'Eliana en 2019.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.