Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
CLARA QUILES

Per un centre de dia

Candidata del PSPV-PSOE de Massanassa
REDACCIÓ - 21/05/2019
Clara Quiles Clara Quiles
Quan parlem de Massanassa parlem sense cap dubte també de persones majors, de jubilats i jubilades que després d'anys de treball i construir poble, cadascú a la seua manera, mereixen la major qualitat de vida. Això és una cosa que les i els socialistes tenim present en el nostre dia a dia.

Sobra dir que les persones majors, la gent gran, és un pilar fonamental en la nostra societat. Cuiden als nostres fills i filles, ajuden a sostenir moltes famílies i si cal són el motor i l'ànima que tot ho mou quan més difícil bufen els vents. A més a més ací, a Massanassa, protagonitzen activitats feministes, culturals, tradicions i un bon grapat d'actes que donen vida al nostre poble.
Per a nosaltres és fonamental que ells i elles tinguen un autèntic Centre de Dia públic adequat per a les seues necessitats. Volem un espai on puguen ser visitats per fisoterapèutes, monitors esportius, on fer xarrades i formacions o simplement on passar-ho bé les nits dels caps de setmana.
Actualment l'espai que tenen es queda menut i no cobreix eixes necessitats de sociabilització que els nous temps ens demanen. Si fem memòria, l'equip de govern bipartit que encara governa Massanassa, convenientment ajudat per alguna altra força política, va rebutjar augmentar els ordinadors al llar de jubilat, per nomenar només un exemple que il•lustre com de secundària és la política per a este col•lectiu al nostre poble.

Des del PSPV-PSOE hem reivindicat històricament un Centre de Dia, i pròximament el posarem en marxa. Però això no només val amb dir-ho i prou, hi ha que tindre un projecte, i nosaltres el tenim: apostem per convertir pràcticament tot l'edifici socio-cutural en eixe tan demanat Centre de Dia alliberant la primera planta, i reubicant l'espai jove en un lloc més ampli on també capia una autèntica sala d'estudi 24h per a èpoques d'exàmens. Perquè tampoc ens aprofiten els parxes del Partit Popular pel que fa als espais d'estudi inexistents a Massanassa que han provocat que durant anys els i les nostres estudiants hagen d'anar a pobles veïns a estudiar amb tranquil•litat i ambient estudiantil.

El nostre projecte de Centre de Dia està pensat per a unir en un mateix espai físic totes les activitats de les persones majors i jubilades, sense necessitat d'ocupar nou sòl públic i dotant de coherència i de major ús a l'Edifici Socio-Cultural de la Plaça del País Valencià. Sabem que el nostre projecte és viable, sostenible i el que és més important, sabem que és d'extrema necessitat per a totes aquelles persones a les que tant els deguem.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Licenciado en Derecho. Especialista en Derecho del Consumo

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.