Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
RAFELBUNYOL

Rafel Festival i Ensems creen el I Concurs Internacional Re_Cre@

L'objectiu és el foment de la interpretació de les noves creacions musicals
REDACCIÓN - 01/08/2018
Cartel del Festival. EPDA Cartel del Festival. EPDA

El Festival de Música Contemporània "Rafel Festival" inclou en la seua VII Edició la implantació del 'I Concurs internacional d'interpretació de Música de nova creació "Re_Cre@". El Festival se celebrarà al llarg del mes d'octubre a l'Auditori municipal.

L'objectiu del concurs és el foment de la interpretació de creacions musicals recents a través de dos recursos. Per una banda, se premia la selecció que facen els i les concursants i per una altra les persones guanyadores finals seran programades a les següents edicions del Rafel Festival i del Festival Ensems. L'import destinat a la realització dels 2 concerts cobrirà un catxet professional per als artistes amb un màxim de 6.000€ bruts (3.000€ bruts per part de cada festival). Un altre dels premis és l'estrena d'una obra per encàrrec del Institut Valencià de Cultura.

Per a aquesta primera edició del "Re_Cre@" el jurat estarà composat per cinc integrants: dos solistes de l'Ensemble Modern de Frankfurt, la solista internacional Xelo Giner, el compositor Voro García i un secretari de l'organització amb veu però sense vot.

El concurs és per a joves de fins a 35 anys, obert a intèrprets i artistes de qualsevol nacionalitat que interpreten creacions musicals recents entenent com a tals, la denominada música contemporània, la música acústica, electroacústica i/o mixta, l'art sonor i altres tipus de creacions musicals multidisciplinàries i multimèdia sempre que requerisquen de músics intèrprets. Des de duets fins a sextets.

Quant a les creacions presentades, s'acceptarà un repertori lliure d'entre 15 i 30 minuts sempre que haja sigut creat durant els últims 50 anys, en les quals es pot incloure tecnologia i/o dramatúrgia donat que les instal·lacions de l'Auditori Rafelbunyol ho permeten.

"Re_Cre@", està recolzat per l'Ajuntament de Rafelbunyol, l'Institut Valencià de Cultura, el Festival Ensems, la Diputació de València i la Fundació SGAE i es realitzarà en dues fases: una primera selecció sobre la base de currículum i gravació, i una segona fase amb audició pública, per part dels grups seleccionats que actuaran a l'Auditori Rafelbunyol el 12 d'octubre.

La data límit per a inscriure's és 7 de setembre de 2018 i les bases es troben detallades en la pàgina web del Festival http://rafelfestival.com/

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

El monumento contará con una galería subterránea que incluirá receptáculos individuales en los que descansarán los restos óseos de los cuerpos no reclamados por las familia
La víctima perdió el conocimiento y sufrió un traumatismo craneofacial

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
El popular Andrés Molina tuvo que ser atendido a causa de la herida que sufrió en la cabeza al caer al suelo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.