Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

Vilamarxant commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

A partir de les 18.30 hores, la Casa de la Cultura de Vilamarxant reunirà les activitats programades des de la Regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat
REDACCIÓ - 21/11/2018

La localitat de Vilamarxant commemora el divendres, 23 de novembre, el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb diferents activitats culturals i reivindicatives.

El divendres començarà amb l'acte mensual de condemna de la violència de gènere en l'IES Les Rodanes a partir de les 10.30 hores. Abans de l'inici, una comitiva integrada per alumnat i professorat dels centres educatius locals es desplaçarà des de l'Ajuntament fins a les instal·lacions de l'institut per a adherir-se a la iniciativa.

A partir de les 18.30 hores, la Casa de la Cultura de Vilamarxant reunirà les activitats programades des de la Regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat.

Durant l'acte es llegirà el manifest del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, s'entregaran els premis del concurs literari "Carta a una persona maltractadora" i, finalment, es reflexionarà al voltant d'esta xacra que assota a la societat.

Finalment, el diumenge, 25 de novembre, la ciutadania de Vilamarxant gaudirà de l'obra "Les decisions de Maria", de Tramant Teatre, a partir de les 18.30 hores a la Casa de la Cultura.

La representació teatral tracta de Maria, una dona d'uns quaranta anys amb una realitat un poc complicada. Però Maria ha decidit que a partir de hui les coses han de canviar i per a això farà una reflexió de tota la seua vida passada. A través de diferents records del passat veurem que la seua vida ha vingut marcada per les seues decisions, a vegades encertades, i unes altres, no tant.

Voro Golfe, regidor de Cultura i de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Vilamarxant, va indicar que estes activitats busquen la conscienciació de la societat.

"Des del departament de serveis socials hem apostat al llarg de la legislatura per la conscienciació de la ciutadania per a acabar amb aquesta xacra social d'una vegada per sempre. Posem tota la nostra obstinació en la sensibilització perquè ningú patisca este problema que afecta a moltíssimes persones", va explicar Golfe.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Otras noticias en sucesos

n hombre de 28 años ha fallecido este domingo a consecuencia de la caída que ha sufrido mientras practicaba escalada en la sierra de la localidad alicantina de Redován, han informado fuentes del Ayuntamiento
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.