Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

Vilamarxant Junts Podrem insta per escrit a l'alcalde a col•laborar com a Ciutat Refugi amb la Generalitat Valenciana en l'acollida dels refugiats del Aquarius

Vilamarxant va ser declarat 'Ciutat Refugi' en acord plenari de setembre de 2015
REDACCIÓN - 13/06/2018

Vilamarxant Junts Podrem ha presentat per escrit a l'alcalde Jesús Montesinos a ficar-se a disposició de la Generalitat Valenciana per tal de col·laborar amb les tasques d'acolliment, ficant al seu abast els recursos que té l'ajuntament, així com a participar de les reunions i iniciatives que en aquest sentit es puguen realitzarcol·laborant amb els pobles de la comarca que estan oferint-se en aquest sentit.

"Desitgem que aquest oferiment es produisca i que ens informen a la població del desenvolupament dels conteniments", ha assenyalat el portaveu de la formació morada, Salvador Bonet.

"Malgrat el vergonyós comportament dels diferents governs europeus amb els refugiats que arriben fugint de la mort i la misèria, arribaran al port de València 624 persones que foren rescatades pel vaixell Aquarius, desprès que li fóra denegat per part d'Itàlia i Malta, el seu desembarcament", ha explicat Bonet.

Per part de la Generalitat Valenciana s'està organitzant, junt a diverses ONG's i ajuntaments, el protocol d'acollida, "i es per això, que el nostre poble Vilamarxant, que va ser declarat com a 'Ciutat Refugi' en acord plenari de setembre de 2015, te l'obligació de arribada l'hora, col·laborar de manera activa amb l'acollida d'aquestes persones refugiades", han conclòs des de Vilamarxant Junts Podrem.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

La decisión fue tomada tras una reunión de la ejecutiva local celebrada el pasado martes
Els ciutadans i ciutadanes que porten bombetes o fluorescents fosos a l'estand d’Ambilamp rebran un regal segur i participaran en el sorteig d'un rellotge AppleWatch

Otras noticias en sucesos

Un hombre de 49 años ha fallecido este sábado en una piscina de la localidad alicantina de El Campello tras haber sido sacado del agua con síntomas de ahogamiento, según han informado fuentes del Centro de Información y Coordinación de Urgencias (CICU).
Una segunda persona ha sido detenida en el marco de la investigación policial abierta en Alicante y que podría guardar relación con empadronamientos a inmigrantes
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.