Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

Vilamarxant modifica l'ordenança de l'ús de les instal·lacions perquè les entitats esportives no paguen pel seu ús

No estaran subjectes al pagament del preu públic regulat, les entitats amb seu social a Vilamarxant
REDACCIÓ - 08/11/2018

L'Ajuntament de Vilamarxant ha modificat l'ordenança reguladora del preu públic per la utilització d'instal·lacions esportives perquè les entitats no paguen per fer ús d'elles.

D'esta forma, no estaran subjectes al pagament del preu públic regulat, les entitats amb seu social a Vilamarxant i degudament registrades que desenvolupen la seua labor esportiva en les instal·lacions pròpies de la seua activitat que es regiran per l'acord adoptat per la Junta de Govern. Este acord es va aprovar en l'últim ple de l'Ajuntament de Vilamarxant, celebrat el passat 29 d'octubre.

Manolo Bernad, regidor d'Esports i Medi Ambient de Vilamarxant, va explicar que aquesta mesura s'ha dut a terme per a "adaptar l'ordenança a la realitat del poble, ja que en l'anterior tot veí o associació havia de pagar per l'ús de les instal·lacions municipals".

"Encara que en els últims anys no es cobrava a les Associacions, ara s'ha regularitzat esta situació perquè el seu ús estiga dins de la legalitat", va agregar Manolo Bernad.

D'altra banda, també s'han ampliat les bonificacions per als veïns, ja que els posseïdors del carnet jove tindra un descompte del 10 per cent i totes les famílies tindran una bonificació progressiva, que oscil·la entre 10 el 30 per cent, segons els membres de la unitat familiar. També es manté el descompte per a jubilats, pensionistes i persones amb discapacitat.

Finalment, el Consistori de Vilamarxant ha escoltat les demandes dels usuaris en diferents àmbits i es farà efectiva la baixada del preu únic anual i semestral del gimnàs i els usuaris dels cursos de la piscina tindran dret a l'ús de la sala de musculació.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

La decisión fue tomada tras una reunión de la ejecutiva local celebrada el pasado martes
Esta mañana se ha reforzado el dispositivo de búsqueda con helicóptero de la Guardia Civil

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Hasta el lugar del accidente se ha desplazado una unidad del SAMU, si bien solo ha podido confirmar el fallecimiento del conductor
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.