Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

Vilamarxant rebaixa l'IBI al 95% a les Associacions que ostenten la titularitat de les seues seus

Les famílies nombroses de tres o més fills de la localitat continuaran gaudint d'una bonificació del 50 per cent
REDACCIÓ - 02/11/2018
Pie de foto Pie de foto

L'Ajuntament de Vilamarxant ha aprovat una bonificació del 95 per cent de la quota íntegra de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) a les Associacions que ostenten la titularitat de les seues seus socials.

D'esta forma, les associacions que desenvolupen activitats econòmiques que siguen declarades d'especial interés o utilitat municipal per concórrer circumstàncies socials, culturals, històric-artístiques podran gaudir d'esta mesura aprovada pel Ple de l'Ajuntament el passat 29 d'octubre.

De nou, Vilamarxant fa un important esforç per a ajudar les entitats del municipi, que passaran de tindre una bonificació del 50 per cent a l'actual del 95 per cent. Amb aquesta mesura, la Falla El Colp i la Unió Artística Musical es veuran beneficiades, ja que tenen la propietat dels seus locals.

D'altra banda, les famílies nombroses de tres o més fills de la localitat continuaran gaudint d'una bonificació del 50 per cent sobre l'IBI. La principal novetat radica que una vegada concedit el benefici fiscal no serà necessari reiterar la sol·licitud per a la seua aplicació en períodes futurs, llevat que es modifiquen les circumstàncies que van justificar la seua concessió.

Jesús Montesinos, alcalde de Vilamarxant, va assegurar que des de l'Ajuntament es treballa diàriament perquè les entitats del poble puguen tindre facilitats pel treball que realitzen pel bé de la ciutadania.

"Aconseguir que les entitats amb seu pròpia passen d'una rebaixa del 50 al 95 per cent en el pagament de l'IBI és una mostra del nostre compromís de l'Ajuntament amb les associacions amb finalitats socials, culturals i històric-artístiques", va indicar l'edil.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.